25 Temmuz 2013 Perşembe

Önemli Forum Siteleri

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir çok forum sitesi kurulup kapanıyo. Peki önemli forum sitelerine örnek vermek gerekirse öğrenmek çok basit... Arama motoruna forum yazın aratın hemen karşımıza çıkacaktır. Bu sitelerin içeriğine bakarak iyidir veya kötüdür demek doğru olmaz ama bir çok kişinin yorum ve paylaşımda bulunmasından dolayı başarılı forum siteleri olarak görebiliriz. Başlıca forum siteleri ;

Forum TR  (www.frmtr.com)

        Belli bir kategorisi olmayan forum sitesinin hayatın her alanından konu başlıklarını bulabilirsiniz. Turizmden spora, elektronikten eğitime hertürlü paylaşımda bulabilirsiniz.

Memurlar Net Forum (forum.memurlar.net)

       Bir diğer site de memurlara yönelik bir forum sitesi. Daha çok eğitim ağırlıklı paylaşımların olduğu benim de takip ettiğim önemli bir forum sitesidir.

Donanım Haber Forumu (forum.donanimhaber.com)

        Elektronik, bilişim, internet, yazılım, donanım gibi konularda paylaşımlarının yapıldığı büyük bir forum sitesi.

SDN  (forum.shiftdelete.com)  

        Bilgisayar, yazılım, donanım, oyunlar, cep telefonları, elektronikle ilgili konularda paylaşımın yapıldığı bir diğer önemli forum sitesidir.

Ayrıca benim özel olarak sürekli takip ettiğim ve beğendiğim forum sitelerinden bahsedeceğim.

webmasterlarsitesi.com

      Takip ettiğim önemli webmaster forum sitesi. Gerçekten forumun kuralları, kullanıcılarını güvende hissettiyor. Birçok bilgiye sahip olmanız için takip edilmesi gereken site.

Ağaçlar Net (www.agaclar.net/forum/)

       Birçok forum sitesini dolaştım hem alanında hem de forum düzeni bakımından beğendiğim forum sitelerindendir. Çicek yetiştirmekle ilgili hobimden dolayı keşfettim. Aynı kaliteyi korumalarını umut ederim. Takipdeyim...

Hiç yorum yok: